ADANA / KOZAN - Kozan Şehit Öğretmen Lütfi Ölmez Ortaokulu

Öğrencilerimiz "Colorful World" Etwinning Projesi Kapsamında Uzmanlarla Buluşuyor.

Öğrencilerimiz proje kapsamında Dünyaca ünlü kanun virtüözü Ahmet Baran ile tanışma ve sohbet etme imkânı buldular.

Müziğe çocuk yaşta TRT Ankara Radyosu Çocuk Korosu ile başlayan Ahmet BARAN Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda yüksek lisans yaptı. Henüz 18 yaşında iken Senfoni Orkestraları ile çalışmaya başladı. "Senfoni Orkestralarının En Genç Solist Kanunisi" oldu. Caz müziğe ve doğaçlamaya olan tutkusu dünya çapında starlarla aynı sahneyi paylaşmasını ve albümler kaydetmesini sağladı.

Öğrencilerimizle samimi bir şekilde sohbet eden Ahmet BARAN elde ettiği başarılar ve işine olan saygısı öğrencilerimizi büyüledi. Öğrencilerimize verdiği kısa müzik dinletisiyle de gönüllerde taht kurdu. Artık öğrencilerimizin hayallerine yeni bir şey eklendi. Bir müzik aleti çalabilmek. Kısa buluşmamızın en güzel ve çok kıymetli bir kazanımıydı.

Yaklaşık bir saat öğrencilerimizle birlikte olan Ahmet BARAN öğrencilerimizle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

26-04-202226-04-2022

Yayın: 26.04.2022 - Güncelleme: 26.04.2022 13:56 - Görüntülenme: 208